Cluj: Clujenii îi vor putea lua la întrebări pe rockerii de la Pro-Pain

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Clujenii îi vor putea lua la întrebări pe rockerii de la Pro-Pain
Cluj: Clujenii îi vor putea lua la întrebări pe rockerii de la Pro-Pain

Doar 300 de clujeni îşi pot cumpăra un bilet la concertul trupei Pro-Pain, iar cei care  şi-l achiziţionează până la data de 9 august vor avea ocazia să participe la o întâlnire cu membrii formaţiilor participante la acest eveniment.

Clujenii îşi pot cumpăra la preţul de 50 de lei un bilet pentru concertul americanilor de la Pro-Pain, care va avea loc la data de 8 septembrie, în Irish & Music Pub, de la ora 19.30.

Organizatorii au anunţat că numărul acestora este, însă, limitat la 300 şi pot fi achiziţionate exclusiv din reţeaua magazinelor Germanos sau de pe site-ul Eventim.

Clujenii care îşi vor cumpăra un bilet până la data de 9 august vor avea ocazia să participe la o întâlnire cu membrii formaţiilor participante la acest eveniment, care vor răspunde fanilor acestora tuturor curiozităţilor lor. În cadrul evenimentului vor mai concerta germanii de la Drone, americanii de la Vengince şi clujenii de la Guerrillas.

Concertul face parte dintr-un turneu internaţional întreprins de Pro-Pain. Acesta  va avea două opriri şi în România, una la Cluj şi una în Braşov, pe 9 septembrie.

Pro-Pain îşi are sediul în New York şi a fost formată în anul 1992. A lansat în carieră 12 albume de studio, alături de un material live şi două compilaţii şi este o formaţie etalon pentru muzica hardcore, care a inspirat multe formaţii chiar şi din undergroundul românesc

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite