Clujenii, favoriţi la casele de pariuri la Vocea României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aminda şi Aldo Blaga sunt clujenii care au rămas în concursul „Vocea României“.
Aminda şi Aldo Blaga sunt clujenii care au rămas în concursul „Vocea României“.

Doi clujeni vor participa la primul show live din cadrul concursului „Vocea României".  La casele de pariuri, Aminda şi Aldo Blaga se numără printre favoriţi.

După etapa „Audiţiilor pe nevăzute" şi cea a „Confruntărilor", cei patru antrenori din cadrul showului „Vocea României", difuzat de Pro TV, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, au rămas cu câte cinci concurenţi fiecare, cu care vor merge mai departe în ediţiile live.

Printre cele mai bune 20 de voci se numără şi doi clujeni. Este vorba de Aminda (28 de ani) şi de Aldo Blaga (25 de ani). Cei doi vor concura în cadrul showului live difuzat în data de 29 noiembrie. Aminda face parte din echipa al cărei instructor este Loredana, iar Aldo, din echipa lui Marius Moga.

Favoriţi la casele de pariuri

Atât Aminda, cât şi Aldo ocupă poziţia a doua în topul preferinţelor telespectatorilor care au pariat pe betcafearena.ro. Cei doi clujeni au rămas plăcut surprinşi de acest lucru. „Sincer, nu mă aşteptam, n-am ştiut că publicul mă cunoaşte aşa de bine. Mă bucur de încrederea lor şi le promit că am să-i răsplătesc când voi fi pe scenă!", a declarat, pentru „Adevărul", Aminda. Aldo Blaga a fost totuşi puţin mai reţinut. „Totul este în mâna telespectatorilor. Acolo sunt 20 dintre cele mai bune voci din ţară. E frumos, flatant, dar aştept rezultatele finale!", a punctat cântăreţul.

Diseară, în prima ediţie difuzată în direct, pe scena de la „Vocea României" vor urca echipele pregătite de Smiley şi de Horia Brenciu. Începând cu această etapă, publicul va avea un cuvânt important de spus. După prestaţia concurenţilor din cele două echipe, telespectatorii îşi vor putea vota preferaţii. În urma voturilor publicului, se va face un top 5 pentru fiecare echipă. Primii doi clasaţi vor merge mai departe, fiind salvaţi de public. Aminda şi Aldo Blaga vor urca pe scenă în ediţia live de săptămâna viitoare.

Cine sunt Aminda şi Aldo?

Clujeanca Aminda a început să cânte la pianul din casa bunicii. Urmăreşte de ani de zile ce se întâmplă la concursurile de talent de peste graniţe. „Vocea României" este singura competiţie care a determinat-o să participe. Showul reprezintă pentru cântăreaţă o mare provocare şi este hotărâtă să dea tot ce are mai bun.

Pentru Aldo Blaga, totul a fost pură întâmplare. La 4 ani a participat la un concurs jurizat de Anda Călugăreanu şi a reuşit să o impresioneze până la lacrimi. A urmat apoi o pauză şi a redescoperit muzica la vârsta de 19 ani, datorita iubitei lui. Aldo a câştigat notorietate după ce şi-a publicat pe internet videoclipuri în care cântă în faţa unui webcam. El a adunat peste un milion de vizualizări şi zeci de mii de „abonaţi".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite