Cluj: Clujenii au dansat salsa pe rupte la concertul lui Eliades Ochoa (FOTO VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mie de clujeni au luat parte, aseară, la concertul trupei Buena Vista Social Club, în frunte cu Eliades Ochoa, singurul component rămas din vechea gardă a formaţiei.

Vezi aici o galerie foto de la eveniment

Ritmurile cubaneze au încântat publicul, însă nu într-atât încât să îl ridice în picioare, pentru a dansa. Singurii care au fost prinşi de ritmul cubanez au fost câţiva amatori de salsa, care au ţinut unisonul concertului pe paşi de dans până la sfârşit.

„În seara aceasta vom fi o mare familie. Vom cânta, vom dansa şi ne vom bucura de viaţă”, a rostit pe scenă Ochoa, care a cântat neîntrerupt mai bine de o oră. Cu veşnica pălărie de cowboy ce l-a consacrat deja - ceea ce i-a făcut pe unii critici să îl numească „Johnny Cash din Cuba” - Ochoa a transmis pasiunea muzicii cubaneze tradiţionale publicului clujean ca nimeni altul.

Eliades Ochoa este cel mai tânăr dintre cei care au creat albumul Buena Vista Social Club în 1997. Contribuţia lui la Buena Vista Social Club înseamnă stilul său unic de a cânta la chitară şi vocea de la piese ca El Cuarto de Tula, Chan Chan sau El Carretero.

În deschiderea concertului de aseară, organizat sub egida Diesel Club, au cântat cei de la Mandinga. Buena Vista Social Club continuă turneul în România cu recitalul programat pentru aceasta seară la Sasla Palatului din Bucureşti, de la ora 20.00.



CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite