Un clujean a murit la Urgenţe după o baie la ştrand (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul din Căpuşu Mare a fost adus, ieri, la Urgenţe după ce a stat mai multe minute pe fundului bazinului mare din ştrandul „Sun“. Clujeanul a decedat, astăzi, în jurul orei 12.00, din cauza faptului că inima i-a fost afectată foarte grav.

Medicii erau, încă de ieri, rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supraveiţuire ale tânărului de 20 de ani. Potrivit lui Horia Simu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj, tânărul era în stare foarte gravă, fiindu-i afectată inima. „E în stare critică şi probabil că nu scapă. Se vor face analize pentru a vedea dacă e băut sau a folosit droguri“, a declarat, ieri, Simu.

Tânărul a fost găsit în stare de inconştienţă pe fundul bazinului mare din cadrul complexului Sun din cartierul Grigorescu. După acordarea primelor îngreijiri medicale, tânărul a fost transportat la UPU.

UPDATE: Băiatul, Darius Crăciun B., urma să împlinească 18 ani luna viitoare, potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor. Poliţiştii clujeni au deschis o anchetă şi urmează să fie chemaţi la audieri şi cei trei salvamari care, potrivit martorilor, nu erau la posturi atunci când s-a petrecut incidentul.


Citiţi cum s-a petrecut incidentul aici:

Tânăr aproape de moarte la ştrandul Sun. UPDATE: „E în stare foarte critică“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite