VIDEO Clujeanul Cristian Gog a ajuns în finala „Românii au talent“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Gog, mentalist
Cristian Gog, mentalist

Unul dintre finaliştii aleşi în urma celei de-a treia semifinale a concursului „Românii au talent" este mentalistul clujean Cristian Gog, care a reuşit, vineri seară, să impresioneze juriul prin performanţa sa.

Cristian Gog a lăsat fără aer juriul de la „Românii au talent". „Eşti fantastic, nici nu vreau să ştiu cum reuşeşti", i-a spus Mihai Petre lui Cristian. „Sunt sigură că publicul te va vota, nu am niciun dubiu", a spus şi Andra şi a avut dreptate. Cristian Gog a fost primul favorit al telespectatorilor care a trecut mai departe, ajungând cu un pas mai aproape de marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Mentalismul, ca artă

Cristian Gog spune că, spre deosebire de iluzionismul clasic, efectele de bază ale mentalismului au loc prin citirea gândurilor, transmisia lor sau chiar influenţarea şi controlul asupra anumitor procese mentale. „Mentalismul, ca artă, trebuie să transpună spectatorul, să-l ducă în punctul în care întrebarea «Este real?» să dispară din minte. Moment în care apare convingerea că a fost martor la ceva unic, inexplicabil şi extraordinar. Mentalismul trebuie să-l treacă pe spectator prin stări pentru care e dificil să găseşti cuvinte care să le explice. Este de apreciat să scoţi patru aşi din buzunarul cuiva, dar e incredibil să prezici titlurile ziarelor, să citeşti gânduri, să poţi spune seria unei bancnote din buzunarul cuiva sau să mişti anumite obiecte de la distanţă, fără a le atinge. Asta numesc eu mentalism", se confesează tânărul.

Cristian Gog, magicianul gândurilor

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite