Clujeanca desemnată frumoasa lumii în bikini s-a ales cu un premiu de 8000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Irina Boancă a câştigat cea de 35-a ediţie a concursului internaţional de frumuseţe Miss Bikini. Aflată la primul concurs de frumuseţe, clujeanca de 22 de ani a reuşit  să câştige respectul celor mai bine cotate manechine internaţionale, devansând nu mai puţin de 63 de concurente din toată lumea.

Clujeanca Diana Irina Boancă a primit sâmbătă titlul de Miss Bikini International , în cadrul celei de-a 35-a ediţii a competiţiei mondiale, care a avut loc în Sanya, o staţiune din sudul provinciei Hainan, China.

Studentă în anul al treilea la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, secţia Comunicare şi Relaţii Publice, Diana Boancă a uimit juriul internaţional din China, mai ales având în vedere că aceasta s-a aflat la prima participare în cadrul unui concurs de frumuseţe.

A devansat modele consacrate

„A fost o mare surpriză pentru mine. Sincer nu mă aşteptam. Au fost foarte multe fete frumoase, cu experienţă mare în spate. Pentru mine a fost primul concurs de acest gen“, a declarat pentru „Adevărul de Seară” Diana Boancă. Clujeanca a reuşit să-şi adjudece titlul în defavoarea altor 63 de participante, provenite din ţări cu tradiţie în ceea ce priveşte concursurile de frumuseţe, precum Venezuela, China sau Australia.

Diana Boancă a fost aleasă să reprezinte România în China printr-o selecţie internă de către agenţia de modele Platinum, cea care a organizat anul trecut şi competiţia Miss World România. „Diana este o novice în ale modellingului. Am aflat de ea prin alte fete. A învăţat foarte repede ce trebuie să facă tehnic în cadrul unui concurs de frumuseţe. Parametri fizici foarte buni şl faptul că este o fată educată au fost atuurile ei”, a declarat Marius Seceleanu, managerul general al Platinum Agency.

Pregătită pentru o carieră internaţională


 Pentru a-şi adjudeca titlul, clujeanca a trecut prin zece zile de emoţii şi probe epuizante, atâta cât a durat concursul de frumuseţe din China. „Am primit deja câteva oferte de a participa la evenimente internaţionale importante şi de asemenea, voi reveni în China de câteva ori“, a mai spus Diana.

Pe lângă premiile venite din partea sponsorilor şi şansa unei cariere internaţionale în modelling, Diana Boancă şi-a adjudecat şi un premiu de 8.000 de dolari.

Clujeanca le-a avut ca adversare pe consacratele Kasey-Lee Brunker din Australia, Luna Ramos din Venezuela, Zhao Qian din China şi Diana Kubasova din Letonia, care au fost încoronate Miss Spring, Miss Summer, Miss Autumn şi respectiv Miss Winter. Diana va reveni la Cluj în 5 iunie, timp în care participă la şedinţe foto şi emisiuni televizate în China.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite