VIDEO Clujeanca de la Vocea Germaniei va face un turneu prin ţara de adopţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jeannette Dalia Curta lucrează acum la un nou album
Jeannette Dalia Curta lucrează acum la un nou album

Jeannette Dalia Curta, clujeanca participantă la „Vocea Germaniei", povesteşte că a avut parte de o experienţă de neuitat din care a învăţat să lucrez sub presiune. Din iunie 2012 va face un turneu în ţara de adopţie împreună cu foşti colegi de la „Vocea Germaniei".

„Pentru mine a fost, într-adevăr, o experienţă de neuitat unde am făcut cunoştinţă cu lumea televiziunii,  unde am avut ocazia să cunosc cei mai buni cântăreţi din toată Germania de o dată şi unde am avut şansa să mă dovedesc nu numai în faţa milioanelor de telespectatori doar şi în faţa unei echipe de excepţie pe care i-am considerat nu numai un juriu, ci şi colegi", povesteşte Jeannette Dalia Curta.

O clujeancă vrea să fie Vocea Germaniei

Ea mai spune că a învăţat să lucreze sub o mult mai mare presiune decât era obişnuită până atunci. „Nu numai că te văd 10 milioane de telespectatori în fiecare săptămână cum dai 100% să faci show, dar trebuie să şi confirmi în faţa unor persoane care au reuşit totuşi o carieră naţională şi internaţională", mărturiseşte clujeanca.

image

Vezi poze de la Vocea Germaniei cu Jeannette Dalia Curta

Cântăreaţa cu origini la Turda lucrează acum la noul ei album. Păstrează legătura cu foştii colegi de la „Vocea Germaniei" cu care va merge într-un turneu prin ţara sa de adopţie. „Lucrăm la mai multe proiecte în comun împreună cu cei 16 colegi din echipa mea, suntem 17 în total. Ţin legătura şi cu ceilalţi antrenori de la Vocea Germaniei, dar mai ales cu foarte mulţi dintre colegii mei de la the Voice cu care vom face un turneu în toată Germania din iunie 2012", adaugă Jeannette Dalia Curta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite