Clujean cercetat pentru şantaj după ce a ameninţat că incendiază o locuinţă pentru a-şi recupera banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cercetat penal pentru santaj
Cercetat penal pentru santaj

Un bărbat de 38 de ani din Cluj-Napoca este cercetat pentru şantaj, după ce a ameninţat o persoană căreia i-a împrumutat bani că îi va da foc la locuinţă şi va trece la acte de violenţă împotriva familiei acestuia.

În 12 aprilie, lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale l-au identificat  pe T. G. de 38 ani, din Cluj-Napoca, care este suspect de comiterea infracţiunii de şantaj. Fapta constă în aceea că suspectul  i-a împrumutat unei persoane, în cursul lunii februarie, suma de 4.000 lei, fără a încheia vreun act în acest scop, urmând ca suma să îi fie restituită în termen de două săptămâni cu dobândă.

„Întrucât persoana vătămată nu a reuşit să restituie la timp banii, a mai împrumutat de la acesta diferite sume de bani în valoare totală de 9.300 lei. Reclamantul i-a restituit lui T. G. suma de 17.450 lei, reprezentând valoarea totală a împrumutului plus dobâzile cerute acesta din urmă a pretins să-i plătească în continuare suma de  8.600 lei", a explicat Anca Purdea Sidonia, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Victima a refuzat plata sumei mai sus menţionate, iar bărbatul a procedat la  ameninţarea acestuia cu acte de violenţă  împotriva sa, a familiei sale şi incendierea locuinţei acestuia. Clujeanul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite