Clujana deschide magazin în Iulius Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Cluj, acţionar majoritar al SC „Clujana” SA, va deschide un nou magazin de vânzare încălţăminte, care va fi situat în incinta complexului comercial Iulius Mall din cartierul Gheorgheni.Este al patrulea punct de desfacere al firmei.

„Este cel de al patrulea magazin deschis de noi în municipiul Cluj-Napoca, după cele de lângă sediul Clujana, din Piaţa Mihai Viteazu şi din Pollus Shopping Center. Toate acestea fac proba faptului că acest brand de tradiţie al Clujului a revenit cu succes pe piaţa românească şi nu numai. Eforturile noastre de revigorare a producţiei şi desfacerii se văd în acest moment, iar produsele Clujana îşi reiau locul în preferinţele clienţilor”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj,Alin Tişe.

Festivitatea de deschidere va avea loc mâine, 22.07.2010, cu începere de la ora 14.00, la locaţia noului magazin situat în incinta complexului Iulius Mall, la etajul I, în zona imediat apropiată accesului pe scările rulante din holul principal al complexului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite