Start la distracţia pe patine în Cluj-Napoca!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul patinoar al acestui sezon va fi deschis azi, de la ora 17.00, la Iulius Mall cu spectacolul „Steluţe pe gheaţă”. Deşi construcţia patinoarului din Piaţa Unirii a fost finalizată, Primăria aşteaptă trei zile în care temperaturile să fie de cel puţin minus cinci grade, pentru a-l putea deschide.

Clujenii amatori ai unuia dintre cele mai populare sporturi de iarnă, patinajul, au motive de bucurie şi asta pentru că azi, începând cu ora 17.00 va fi deschis patinoarul artificial din parcarea centrului comercial Iulius Mall. Cel de-al treilea sezon al patinoarului Ice Dream va fi deschis cu muzică, concursuri, distracţie, băuturi calde, acrobaţii, demonstraţii de patinaj artistic şi patinaj-viteză.

„Steluţele pe gheaţă” pe gheaţă fac show

Organizatorii promit clujenilor care vor alege să-şi petreacă seara pe patine un show de zile mari. Spectacolul „Steluţe pe gheaţă” va da undă verde distracţiei la Ice Dream. Pe „scenă” vor intra opt mici patinatori, cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani. Pregătiţi de fosta campioană naţională la patinaj, Grety Marton, aceştia vor efectua piruete şi sărituri şi vor aluneca pe gheaţă într-un program de grup. Nici fostul campion naţional la patinaj-viteză Gheorghe Pârv nu s-a lăsat mai prejos. Acesta va încânta audienţa de la Ice Dream alături de copiii şi juniorii antrenaţi de el, sportivi care deţin toate recordurile naţionale la categoriile lor de vârstă.

Primăria amână deschiderea patinoarului din Piaţa Unirii

Clujenii vor avea acces pe gheaţă, însă, abia două ore mai târziu. Având o capacitate de 250 de persoane, cu 400 de perechi de patine gata de închiriat, patinoarul va avea un program zilnic între orele 10.00 şi 22.00. „Excepţie va face însă doar prima săptămână, când patinoarul va fi deschis o serie dimineaţa şi o altă serie seara, datorită temperaturii atmosferice. Apoi, Ice Dream va funcţiona cu programul anunţat, pentru că şi temperatura va scădea”, a declarat Gabriela Doboş, purtătorul de cuvânt al Iulius Mall.

Chiar dacă construcţia patinoarului din Piaţa Unirii a fost finalizată, Primăria aşteaptă trei zile în care temperaturile să fie de cel puţin minus cinci grade, pentru a-l putea deschide.

Cât ne costă distracţia

Preţurile unui bilet pentru o repriză de oră şi jumătate va fi de şapte lei pentru copii şi 12 lei pentru aduţi. Împătimiţii patinajului pot achiziţiona abonamente săptămânale sau lunare. Închirierea unei perechi de patine costă opt lei, iar pentru ascuţitul patinelor pentru cei care au propriile ghete cu şine, clujenii vor scoate din buzunare tot opt lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite