Cluj: Viteza la volan a ucis un om şi a distrus opt maşini (update)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unei maşini Opel a murit aseară într-un accident deosebit de grav. Din primele cercetări, acesta a fost cauzat de un şofer de 24 de ani care a ignorat culoarea roşie a semaforului de la intersecţia străzii Calea Floreşti cu strada Taberei. Şoferul care a murit în urma accidentului intra regulamentar în intersecţie pe culoarea verde, potrivit poliţiştilor.

Potrivit poliţiştilor, şoferul în vârstă de 24 de ani care a cauzat accidentul de aseară conducea cu viteză excesivă şi nu a oprit la culoarea roşie a semaforului din intersecţia de lângă podul Calvaria.

Chiar dacă ancheta este încă în curs, subinspectorul Sorin Precup, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere a declarat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice. Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă şi urmează să vină şi astăzi la declaraţii, potrivit purtătorului de cuvânt.

Şoferul vitezoman era la volanul unei maşini marca Audi cu numere de Bucureşti, însă acesta are domiciliul în judeţul Cluj. În urma impactului dintre cele două maşini, alte şapte maşini au fost avariate din carambol.

Imaginile de la accidentul de aseară ne-au fost trimise de doi clujeni, Marius Rus şi Radu Oltean.

Update: Ora 9.45. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, accidentul a avut loc la ora 21.20. Din cercetările poliţiştilor, Florin Petrică Ş., în vârstă de 24 de ani din comuna clujeană Săvădisla, ar fi intrat în intersecţie pe culoare roşie a semaforului.

Tânărul care a murit pe loc în urma puternicului impact are 22 de ani şi este din Cluj-Napoca.

„În urma coliziunii celor două autoturisme, acestea au fost proiectate şi au avariat un număr de alte şase autovehicule parcate regulamentar pe marginea carosabilului, fiind înregistrate pagube materiale în valoare de aproximativ 50.000 lei", se arată în buletinul informativ al IPJ Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite