Cluj: Lupta politică ar putea întârzia finalizarea stadionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre proiectele retrase astăzi de pe ordinea de zi de către preşedintele Alin Tişe se numără şi aprobarea concesionării clădirii turnului de la Stadionul „Ion Moina". Tişe a precizat că nevotarea proiectului ar putea întârzia întregul proiect al stadionului.

Alte proiecte considerate prioritare care nu au mai apucat să fie discutate după certurile de astăzi ale consilierilor s-au referit la alocarea unor sume pentru comune şi confinanţarea unor programe de dezvoltare locală, dar şi unul privind realizarea unui parking la Aeroportul Cluj-Napoca.

Considerat o prioritate majoră a actualului Consiliu Judeţean, construirea stadionului „Ion Moina" ar putea întârzia dacă lucrările la turnul multifuncţional nu încep cât mai curând posibil. Finalizarea stadionului este programată, conform contractului, în vara anului 2011.

Pentru că fondurile publice nu pot acoperi o astfel de investiţie, forul judeţean a propus ca lucrările să fie concesionate în schimbul unor spaţii din viitoarea clădire de peste 20 de etaje care va completa complexul sportiv gândit lângă Parcul Central.

Acestea au rămas, cel mai probabil, pentru o altă şedinţă. Potrivit vicepreşedintelui CJ Cluj, Fekete Emoke, şedinţa extraordinară ar putea avea loc săptămâna viitoare, dacă liderii grupurilor politice vor lămuri problemele reclamate astăzi la şedinţa care va fi organizată mâine.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite