Cluj Arena va avea centru spa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două spaţii de la Cluj Arena, în care ar urma să fie amenajate un centru medical şi un centru spa, vor fi scoase la licitaţie în luna februarie pentru a fi închiriate. Preţul stabilit de Consiliul de Administraţie al societăţii care administrează stadionul este de 20 de lei pe metru pătrat.

„Urmează la Cluj Arena să scoatem la licitaţie un centru medical şi un spaţiu pentru un centru SPA, cu o suprafaţă de 576 de metri pătraţi. Preţul stabilit de Consiliul de Administraţie al SC Cluj Arena SA pentru închiriere este de 20 de lei pe metru pătrat. Va fi licitaţie cu strigare. În această lună ( în luna februarie - n.r.) se va finaliza licitaţia. Centrul SPA va fi la Tribuna 2, iar centrul medical la Tribuna 1", a spus Tişe.

Directorul SC Cluj Arena SA, Radu Raţiu, speră să fie firme interesate în închirierea acestor spaţii. „Aşteptăm firme care să deschidă astfel de centre pentru clujeni. Sperăm să fie interesate. Preţul pentru SPA ar fi de peste 10.000 de lei pe lună", a spus Raţiu.

Stadionul Cluj Arena a fost inaugurat în anul 2011. Are o capacitate de 30.335 de locuri şi face parte din categoria „Elite", respectând standardele FIFA şi UEFA. Noua arenă are şi o pistă de atletism care poate găzdui competiţii internaţionale. Costurile la Cluj Arena s-au ridicat la 35 de milioane de euro, fără TVA, fondurile provenind atât de la Consiliul Judeţean Cluj, cât şi de la Guvernul României, acesta din urmă alocând 14 milioane de euro pentru construcţie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite