„Cluj Arena“, invadat de peste 2.000 de clujeni (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul Cluj Arena şi-a deschis azi porţile pentru cei care şi-au dorit să viziteze colosul de pe Someş. Consiliul Judeţean Cluj a organizat azi Zilele Porţilor Deschise pe noua arenă.

Clujenii care şi-au dorit să vadă pe viu cum arată noua arenă a Clujului au avut posibilitatea de a intra azi gratuit în tribunele stadionului.

Ideea Consiliului Judeţean Cluj de a organiza Zilele Porţilor Deschise pe noua arenă s-a dovedit a fi una inspirată. Peste 2.000 de clujeni au preferat azi o plimbare prin şantierul stadionului clujean. Cei mai curajoşi au testat şi primele două scaune montate.




"Nu sunt microbistă, nu le am cu fotbalul. Este o investiţie impresionantă. Clujul avea nevoie de aşa ceva. Scaunele sunt foarte comode", a declarat Adriana Iobaşiu, o clujeancă de 47 de ani.


La intrare în arenă, clujenii au primit şi un fluturaş cu semnătura preşedintelui CJ Cluj, Alin Tişe, cu mesajul "Am promis! Am făcut". "Nu mi se pare o laudă gratuită. Realitatea arată că ceea ce ni s-a promis, s-a şi făcut", a spus Ioana Martin. Cârcotaşii au avut şi comentarii cu privire la noul stadion al Clujului.



"De ce era nevoie de pistă de atletism pe stadion? Peste 10 ani doar noi vom avea un asemenea stadion", s-a plâns un alt vizitator al colosului de pe Someş.



Lucrările la "Cluj Arena" au avansat până la stadiul de montare a acoperişului, urmând montarea scaunelor.

image
image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite