Cluj: Se vinde "U" Cluj - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Se vinde "U" Cluj - revista presei locale
Cluj: Se vinde "U" Cluj - revista presei locale

Ziarele locale scriu azi despre ultimul pas care va fi parcurs de edili pentru vânzarea acţiunilor de la Universitatea Cluj, dar şi despre problemele pe care le creează în oraş firmele care efectuează lucrări.

KIAT a lăsat mii de clujeni fără curent.  Societatea care reabilitează Calea Dorobanţilor a secţionat ieri un cablu de electricitate subteran, iar cartierul Mărăşti şi centrul municipiului Cluj-Napoca au rămas fără curent electric. Detalii În Ziua de Cluj.

Nesimţiţi de dau în gropi. În Cluj-Napoca, municipiu de cinci stele, turiştii vizitează în mod obligatoriu, pe lângă arhitectura din centru, şi gropile care stau căscate indiferent de oră.. Pe larg, în Foaia Transilvană.

Se parafează vânzarea lui "U". Edilii vor vota mâine aprobarea contractului de vânzare-cumpărare de acţiuni deţinute de Consiliul Local al Municipiului la FCM «Universitatea» SA Cluj, informează Monitorul de Cluj.

TurdaFest între “a fi sau a nu fi”. Preşedintele Asociaţiei TurdaFest, Pamela Raţiu, aşteaptă cu speranţă ziua de marţi, când va  avea loc şedinţa în care membrii forului deliberativ turdean sunt chemaţi să se pronunţe pro sau contra parteneriatului cu organizatorii “celui mai agrar festival din România”, cum mai este denumit TurdaFest, notează Făclia de Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite