Cluj: Un Cluj mai sigur - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Un Cluj mai sigur - revista presei locale
Cluj: Un Cluj mai sigur - revista presei locale

În presa locală de astăzi puteţi citi despre sistemul de monitorizare a traficului, despre noua pagină de internet a Primăriei. De asemenea, puteţi citi despre planurile fostului primar Emil Boc sau despre starea complexului statuar din Piaţa Unirii.

Un nou pas pentru un Cluj mai sigur: Sistemul de monitorizare video a traficului. Şoferii şi pietonii indisciplinaţi, dar şi infractorii din Cluj-Napoca vor fi de acum mai uşor de indentificat, datorită sistemului de monitorizare a traficului şi locurilor aglomerate pus în funcţiune de muncipalitaeta clujeană.  Potrivit primarului Sorin Apostu, acest sistem a fost conceput pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor municipiului Cluj-Napoca. Citeşte în Ziarul Făclia.

Primaria Cluj-Napoca are site nou. Noul site al Primariei Cluj-Napoca a fost finalizat, urmind ca, in cel mai scurt timp, versiunea "beta" sa fie pusa la dispozitia cetatenilor, care pot veni cu sugestii si recomandari. Citeşte în Monitorul de Cluj.


Premierul clujenilor, viitor deputat de Bucureşti. Emil Boc, omul care a câştigat încrederea clujenilor cu 56% în 2004 şi 76% în 2008, cel care a fost, timp de cinci ani, cel mai reprezentativ lider politic de la nivelul Clujului şi al Ardealului, se pregăteşte să părăsească definitiv capitala Transilvaniei. Mai multe în Ziua de Cluj.


Matei Corvin, la un pas de prăbuşire. Statuia Regelui Maghiar a trebuit legată în chingi ca să nu se răstoarne peste clujeni.
Statuia lui Matei Corvin stătea să se prăbuşească peste clujeni, fără ca nimeni să ştie acest lucru, dar starea avansată de degradare nu se datorează doar vîrstei, care a depăşit secolul, ci şi unor „defecţiuni” tehnice, cu care monumentul a fost livrat la Cluj de la început. Textul complet în Foaia Transilvană.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite