"U" Cluj şi-a luat jucător de Serie B: Nicola Ascoli. Walter: „E ultimul transfer“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj l-a transferat pe Nicola Ascoli, fundaş de 31 de ani.Italianul a semnat un angajament pe un an şi jumătate şi a fost prezentat astăzi, în cantonamentul din Turcia

Ascoli a evoluat până acum la formaţia din Serie B, Frosinone Calcio, dar a jucat la Empoli în perioada 2005-2008 totalizând 25 de meciuri. Fundaşul italian se află deja în cantonamentul din Antalya.

UPDATE

“Sunt fericit că am semnat cu Universitatea Cluj, o echipă de viitor. Sper să-i mulţumesc pe cei de aici, pe domnul preşedinte, care mi-a arătat că are încredere în mine.  Nu cunosc foarte multe despre campionatul României, dar am luat această ofertă ca o provocare şi sunt mulţumit că am ajuns aici. Am auzit şi de rivalitatea cu CFR Cluj şi sper să-i învingem în campionat“, a declarat acesta conform site-ului oficial, la conferinţa de prezentare care a avut loc în Antalya.

De asemenea, atacantul Tony, care a fost împrumutat la Turda în prima parte a campionatului, a fost prezentat oficial:

Putem anunţa că s-a făcut ultimul transfer, odată cu venirea lui Nicola. Totodată, îl prezentăm  şi pe Tony, care a semnat prelungirea contractului cu încă patru ani. Le mulţumim  că au acceptat ofertele noastre.  M-a interesat acest ultim transfer , aveam nevoie de o completare în sistemul de joc pe care l-a gândit Ionuţ. Am rezolvat şi această problemă şi sunt foarte mulţumit de transferurile făcute. Acum 3-4 ani nu puteam să ne atingem de jucători din Italia, acum avem dovada că vin şi italienii încoace.Tony este un băiat serios, a muncit foarte mult şi ne va fi de folos în retur. Nu mă aşteptam să se adapteze aşa rapid. La Turda, a stat cuminte în garsoniera lui şi şi-a văzut de treabă”, a declarat patronul clujenilor, Florian Walter.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite