iPad-uri pentru elevii de 10 la BAC din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei opt elevi din judeţ care şi-au luat Bacalaureatul cu nota 10 au primit azi, din partea Prefecturii, câte o diplomă şi câteun iPad 2, foarte popular la această oră. Darurile au fost înmânate de prefectul Florin Stamatian care i-a felicitat pe tineri deşi a declarat că nu este de acord cu acest gen de cadouri.

El speră ca gadget-urile să nu-i facă pe elevi să nu mai citească. Tabletele PC au fost finanţate de Fundaţia „Provita", prefectul fiind unul dintre membrii fundaţiei. Un iPad2 valorează în jur de 2.500-2.600 de lei. Tinerii premiaţi azi sunt: Iulia Plăian de la Colegiul Naţional „George Coşbuc", Laura Răşinar de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu", Nadina Zănoagă de la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai", Mihaela Pilug de la Liceul Teologic Adventist „Maranatha", Alexandra Marian de la Colegiul Naţional Pedagogic „Gheorghe Lazăr", respectiv Iulia Baciu, Cătălin Oargă şi Melina Suciu, toţi trei absolvenţi ai Colegiului Naţional „Mihai Viteazul" din Turda.

Darurile au fost pe gustul absolvenţilor. „Nu mă aşteptam la un astfel de cadou. Cum eu mă voi înscrie la specializarea calculatoare a Universităţii Tehnice, un iPad pică numai bine", spune Iulia Plăian, absolventă a Colegiului Naţional „George Coşbuc" din Cluj-Napoca. În schimb, un alt absolvent, care e şi singurul băiat  din judeţ care şi-a luat examenul de maturitate cu 10, spune că e recunoscător pentru dar şi că, dacă îi va distrage atenţia, îl va face cadou. „Sunt pasionat de teologie şi vreau să devin preot. Dacă iPad-ul mă va încurca, îl voi dărui cuiva", afirmă Cătălin Oargă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite