Cluj: Un muncitor a murit după ce a căzut de pe un bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un muncitor a murit, astăzi, după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc aflat în construcţie, din localitatea Jucu de Mijloc, judeţul Cluj, iar primele informaţii arată că acesta s-ar fi dezechilibrat, Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă declanşând anchete în acest caz.

Blocul în construcţie este situat în comuna Jucu de Mijloc. După accident, la faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj SMURD. Medicii au încercat să resusciteze bărbatul timp de aproximativ 30-40 de minute, fără succees însă.

În cauză a fost demarată o anchetă de lucrătorii Postului Comunal de Poliţie din Jucu, alături de poliţişti criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj. „Echipa de cercetare se află pe teren, respectiv primele rezultate vor veni mai târziu“, a declarat Corina Gavriluţ, purtător de cuvânt al ITM Cluj.

image

Din primele informaţii reiese că blocul face parte din ansamblul imobiliar Still Residence Jucu. Lucrările de construcţie la Blocul A au început în anul 2008, urmând ca în final acesta să dispună de apartamente de 1, 2, 3 şi 4 camere. Reprezentanţii Still Residence, aflaţi la faţa locului, au refuzat să prezinte o poziţie oficială în cauză.

Corpul neînsufleţit al muncitorului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauelor morţii.

 Bărbatul, Liviu M., avea 38 de ani şi era din Gherla.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite