Cluj: Un italian a îngrădit păşunea din localitatea clujeană Finişel - Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei clujene
Revista presei clujene

Publicaţiile locale scriu astăzi despre sfidarea disciplinei în construcţii de către un cetăţean străin şi despre arestarea şoferului băut care a agresat un poliţist în ziua precedentă.

Un italian a îngrădit păşunea din satul clujean Finişel. Scandal la marginea păşunii din satul clujean Finişel. Câteva zeci de localnici au protestat împotriva unui italian care s-a instalat în mijlocul păşunii. Omul a împrejmuit locul şi a început chiar să îşi ridice o cabană, chiar dacă nu are niciun act care să-i dea acest drept. Enrique Vitone este stabilit în România de trei ani. Acum câteva luni a ajuns la Finişel, în vizită la prieteni. I-a plăcut atât de mult satul, încât a decis să se stabilească pe păşunea unde îşi duc oamenii vacile, anunţă Realitatea TV.

Şoferul violent a fost arestat pentru zece zile. Dan Felea, bărbatul care a lovit, miercuri seara, o femeie pe trecerea de pietoni, a primit mandat de arest preventiv. Clujeanul care s-a luat la bătaie cu poliţiştii sosiţi la locul incidentului, a fost arestat pentru zece zile pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj. Reamintim că la momentul producerii accidentului Felea avea o alcoolemie de 2,2 grame în sânge, anunţă Citynews.

A3 mai are de aşteptat până să devină autostradă. Dacă din punct de vedere estetic A3 este într-adevăr o autostradă, mai lipsesc telefoanele de urgenţă şi camerele de supraveghere pentru ca ruta să-şi merite pe deplin denumirea. Oficialii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri mai au încă de lucru la tronsonul de 42 de km ai Autostrăzii Transilvania, dat în folosinţă în decembrie 2009. "Mai lipsesc telefoanele de urgenţă, lipsesc sistemele de supraveghere de la intrările şi ieşirile de pe autostradă şi încă alte câteva elemente", spune comisarul şef Sorin Rus, şeful Biroului de Drumuri Naţionale şi autostrăzi, din cadrul Poliţiei Rutiere Cluj, informează Monitorul de Cluj.

Rolul educaţiei fizice şi sportului în formarea competenţelor- cheie din sistemul de învăţământ. În editorialul revistei "Palestrica Mileniului III", profesorul Traian Bocu pune în discuţie competenţele- cheie în cadrul cărora educaţia fizică şi sportul se regăsesc prin efectele benefice pe care acestea le produc prin practicarea lor. Revista oferă cititorilor articole precum "Preocupările elevilor şi studenţilor pentru managementul propriei greutăţi corporale", "Impactul stresului şi efortului asupra sistemului cardiovascular", "Atitudinea tinerilor sportivi la activităţile fizice de petrecere a timpului liber şi nutriţie", informează Făclia de Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite