Cluj: Un copil de 8 ani, lovit de un camion pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou accident soldat cu rănirea unui pieton a avut loc aseară, pe raza comunei Baciu de lângă Cluj-Napoca. Un minor a fost acroşat de un camion pe trecerea de pietoni, fiind rănit grav. Şoferul utilajului efectua o depăşire neregulamentar.

La volanul camionului se afla un tânăr în vârstă de doar 21 de ani, Adrian Ioan C., din municipiul Zalău. „În timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Zalău - Cluj-Napoca aseară, în jurul orei 20.30, ajuns la o trecere pentru pietoni semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere şi marcaj, a efectuat neregulamentar manevra de depăşire a unui alt autovehicul şi nu a acordat prioritate de trecere unui minor de 8 ani, care s-a angajat regulamentar în traversare“, potrivit unui comunicat de presî al IPJ Cluj.

În urma impactului, copilul a fost rănit grav.

Acesta este cel de-al treilea accident grav, care a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca, în ultimele două săptămâni. Fostul prefect al judeţului Cluj Călin Platon, în prezent inspector guvernamental, a lovit cu maşina o femeie şi pe copilul acesteia, de doar trei luni, care se aflau pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu, iar două adolescente au fost grav accidentate la începutul lunii pe trecerea de pietoni din zona magazinului Metro, din Floreşti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite