Cluj: Un bărbat a murit după ce a căzut de pe acoperişul unui bloc de zece etaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 73 de ani a murit ieri seară, după ce a căzut de pe un bloc din Cluj-Napoca. Poliţia nu a stabilit încă dacă este vorba de un accident sau de sinucidere.

Bărbatul se numea George Vermeşan şi era profesor consultant la Catedra de Inginerie a Suprafeţelor şi Protecţia Mediului din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. De asemenea, era preşedinte fondator al Asociaţiei Române de Tratamente Termice, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declarat că Poliţia a deschis o anchetă şi aşteaptă rezultatul necropsiei, dar nu există suspiciuni în privinţa morţii. Poliţia nu a stabilit încă dacă a fost vorba despre o sinucidere sau o cădere accidentală.

Surse din Poliţie au declarat că declaraţiile vecinilor sunt contradictorii, unii susţinând că bărbatul s-ar fi urcat pe bloc pentru a regla o antenă şi ar fi căzut de pe acoperiş, alţi vecini spunând însă că el s-ar fi sinucis din cauză că era grav bolnav. Conform surselor citate, printre probele ridicate de criminalişti este şi o reţetă medicală, iar vecinii le-au declarat poliţiştilor că bărbatul îşi făcuse recent un control medical.

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, a murit, marţi seară, după ce a căzut de pe acoperişul unui bloc de zece etaje din municipiul Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite