Cluj: Trei autoturisme şi un tir implicate într-un accident în comuna Jucu. Patru persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au fost rănite azi, în jurul orei 9.00, pe DN 1C, în zona comunei clujene Jucu, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi un tir. Circulaţia a fost blocată timp de 30 de minute. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Cluj, Gina Pop, accidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca şi care a făcut o depăşire  a unui tir. În momentul revenirii pe bandă a acroşat tir-ul, a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal de un alt autoturism care circula regulamentar.

"Un alt autoturism care circula în spatele acestuia a fost implicat, de asemenea, în accident. Practic, au fost implicate trei autoturisme şi un autotren. În urma accidentului, trei femei şi şoferul care a provocat accidentul au fost răniţi, victimele fiind transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor", a declarat Gina Pop.

Şoferul care a produs accidentul are 22 de ani şi avea permis de conducere din 2006. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri timp de aproximativ 30 de minute. În acest moment în zonă se circulă pe un singur fir.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite