Cluj: Tânără rănită grav după ce a trecut neregulamentar strada (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost accidentată grav ieri dimineaţă de un autoturism, după ce s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, spun martorii. Incidentul a avut loc pe raza localităţii Floreşti.

Noemi J., de 22 de ani, a încercat să traverseze strada pe lângă bicicletă, însă, deşi vroia să treacă prin loc nemarcat, nu s-a asigurat corespunzător şi a fost lovită din plin de un autoturism condus de Toader C., în vârstă de 64 de ani, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj Fata a fost proiectată peste autovehicul, suferind răni majore.

UPDATE: Martorii prezenţi la faţa locului susţin că tânăra a trecut pe trecerea de pietoni. „Fata a traversat cât se poate de corect strada şi a fost lovită de un şofer inconştient pe trecerea de pietoni”, ne-a spus Ovidiu Lonca.

UPDATE 2: Chiar dacă mai mulţi martori care au văzut accidentul spun că tânăra a fost lovită pe trecerea de pietoni, poliţiştii spun că aceasta a traversat neregulamentar. Vezi o investigaţie pe această temă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite