Cluj: Şase persoane au fost săltate fiindcă vindeau petarde ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiectele pirotehnice au fost confiscate de poliţişti
Obiectele pirotehnice au fost confiscate de poliţişti

Poliţiştii au surprins în doar trei ore mai multe persoane care comercializau ilegal petarde şi artificii. Fiecare dintre aceştia s-a ales cu dosar penal. Patru persoane au fost surprinse pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar altele două în Turda.

Astfel, ieri, între orele 14.00 şi 17.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie au depistat în flagrant, în Piaţa Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, două femei şi doi bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 29 şi 35 ani, care comercializau 25 de cutii de minipocnitori şi 12 cutii de steluţe, toate din clasa I.

Tot ieri, poliţiştii turdeni au desfăşurat o serie de acţiuni pentru depistarea persoanelor care comercializează ilegal obiecte pirotehnice de distracţie. În cadrul acţiunii au fost identificate două persoane, un tânăr de 18 ani şi un bărbat de 33 ani care deţineau şi comercializau în Turda 6 obiecte pirotehnice din clasa II (artificii) şi 1.098 din clasa I periculozitate (minipocnitori).

Obiectele au fost confiscate, celor şase persoane fiindu-le întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept a obiectelor de distracţie pe baza de amestecuri pirotehnice.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite