Doi tineri au reuşit să fure din casa unei femei 55.000 de euro (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Cluj-Napoca au fost prinşi ieri de poliţişti, după aceştia au furat din locuinţa unei femei suma de 55.000 de euro. Unul e student la Psihologie în Cluj-Napoca. Cei doi vor fi propuşi, astăzi, pentru arestare preventivă.

În urmă cu cinci zile, H. Lorant, de 23 de ani, alături de L. Lorant, de 32 de ani, au pătruns în casa clujencei Cristina V., de unde au sustras suma de 55.00 de euro. Femeia a alertat poliţiştii, care după o serie de cercetări i-au descoperit pe cei doi.Explicaţia femeii pentru care ţinea o asemenea sumă de bani în casă: i-a scos din bancă pentru cumpărarea unei locuinţe.

„Ca urmare a probatoriului administrat în cauza, s-a dispus inceperea urmăririi penale faţă de cei doi suspecţi, H. Lorant fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave şi L. Lorant, pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave. În cauză s-a reuşit recuperarea prejudiciului creat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, cei doi au fost reţinuti pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi în cursul zilei de azi cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite