Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: Petrecere cu berbec la grătar (Ziua 9)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi studenţi au început la 1 noiembrie să experimeteze viaţa cu salariul minim. Robert Kovacs şi Andrei Muntean sunt în a doua săptămâna a experimentului. Primul a avut parte, ieri, de o petrecere arabă, cu berbec la grătar.

Citeşte totul despre serialul "Viaţa cu salariul minim"

După o săptămână şi jumătate de "chin", cu mâncare calculată, Robert a fost invitat la petrecerea colegului său de cameră, care e din Maroc. Au petrecut în stil arab, gătind berbec la grătar. "Am fost la Sărbătoarea Berbecului (sărbătoare arabă). Asta înseamnă că am mâncat bine şi am băut bine. Berbec la grătar a fost meniul principal şi pot să vă zic că a fost senzaţional. Evident că nu m-am dus cu mână goală. I-am întrebat ce să cumpăr şi au zis că pâine, aşa că am luat două franzele şi un suc, astfel ieşirea a costat 10.80 lei", povesteşte Robert.

Răul abia începe...

După ce a mâncat a plecat să îşi facă cumpărăturile pentru această săptămână. "Toate au fost bune şi frumoase, toate produsele de pe bon au fost de maxim 5 lei, până am ajuns la mezeluri şi ce m-am gândit eu: că mai bine iau cremvurşti polonezi, pentru că sunt mai mari şi îi pot şi prăji, nu doar fierbe şi sunt cam la acelaşi preţ ca şi cei mici. Aşa mândru, i-am zis la domnişoara de acolo să-mi pună 6, nu 5, până când am ajuns la casă să aflu că am luat 1 kilogram. 15 lei. Deci m-au dat pe spate. Am ajuns acasă din nou cu moralul la pământ, din cauză că am cheltuit o grămada, iar după ce m-am uitat în frigider am realizat că săptămâna asta şi cinci zile din cealaltă o să fie foarte dure. Greul de-abia începe.

Buget rămas: 167.73 lei.

Citeşte aici povestea lor şi mai multe despre proiect

Vezi aici experienţele celorlalţi tineri implicaţi în experiment

viata cu salariul minim facebook
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite