Cluj: S-a votat modificarea preţurilor în pieţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile la legumele şi fructele vândute în pieţele administrate de Primărie au fost reglementate de consilierii locali. Potrivit primarului Sorin Apostu, acestea nu ar trebui să depăşească dublul preţurilor de la Centrul Agro Transilvania.

Consiliul Local Cluj-Napoca a votat în unanimitate, în şedinţa de astăzi, o reglementare prin care preţurile în pieţele administrate de municipalitate, respectiv Hermes, Flora, Zorilor şi viitoarele pieţe IRA şi Griogorescu, nu vor putea fi mai mari decât dublul preţurilor de la Centrul Agro Transilvania.

Primarul Sorin Apostu consideră că între comercianţii din aceste pieţe există înţelegeri tacite, iar diferenţa de preţ este chiar de cinci ori mai mare. „Oricine merge în piaţă poate vedea că produsele de sezon se comercializează la preţuri identice sau care variază în limite extrem de scăzute, ceea ce sugerează existenţa unor înţelegeri tacite între comercianţi în stabilirea preţurilor“, evidenţiază Sorin Apostu, într-un comunicat remis de Primăria Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite