Cluj: S-a suplimentat lista cu persoanele care beneficiază de alimente prin PEAD 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă suplimentarea listei cu persoanele care vor beneficia de produse alimentare în cadrul programului PEAD 2010, persoane care se aflau în baza de date a instituţiilor până la data de 30 noiembrie 2010.

Lista suplimentară cu beneficiarii din cadrul porgramului PEAD poate fi consultată pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secţiunea Informaţii publice / Anunţuri.

În data de 15 decembrie, Primăria Cluj-Napoca a primit şi restul alimentelor lipsă, respectiv: 11.520 de kilograme de lapte praf şi 11.520 de kilograme de  zahăr. Cei care nu au primit aceste produse pot să se prezinte cu buletinul de identitate la punctele de distribuire, de unde şi-au ridicat prima dată produsele alimentare, pentru a intra în posesia alimentelor.

Până acum, au ridicat produse alimentare aproximativ 11.000 de persoane din totalul de 16.471.

Categoriile de persoane care se încadrează în HG nr. 600/2009  şi care beneficiază de ajutoare alimentare sunt următoarele:

-         familiile şi persoanele singure beneficiare de venit minim garantat acordat în baza Legii 416/2001 (Liste întocmite de către Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală) - Calea Baciului nr. 2-4;
-         şomerii care beneficiază de indemnizaţie de şomaj acordată potrivit prevederilor Legii nr.76/2002 (Liste întocmite de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Cluj Napoca) - Calea Baciului nr. 2-4;
-         pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz, din pensiile cumulate, se află sub 400 lei/lună (Liste întocmite de către Casa de Pensii a Judeţului Cluj) - Str. Arinilor nr. 11;
-         persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizaţi (Liste întocmite de către Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Cluj) - Str. Horea nr. 108.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite