Cluj: S-a spânzurat din cauza lipsei banilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul care s-a spânzurat muncea cu ziua pentru a se întreţine
Bărbatul care s-a spânzurat muncea cu ziua pentru a se întreţine

Un bărbat de 48 ani din Dej s-a spânzurat ieri seară în propria locuinţă, din cauza lipsei banilor. Acesta a fost descoperit de fratele său, care a sunat la 112, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Zoltan Vereş locuia împreuna cu fratele său în apartamentul de pe strada Unirii. Bărbatul nu avea un loc de munca stabil, însă muncea cu ziua pentru a se întreţine. Conform vecinilor, Zoli, aşa cum era cunoscut de către apropiaţi, era o persoană închisă şi timidă. "Chiar dimineaţă l-am văzut, m-a salutat, însă cam atât. Nu era o persoană vorbăreaţă, era închis şi tăcut. Ştiu că se descurcat greu cu banii, însă nu-mi vine să cred că a făcut aşa ceva", a spus vecina care locuieşte alături de apartamentul fraţilor Vereş.

Conform vecinilor, cel mai probabil motivul pentru care Zoli a ales să îşi pună capăt zilelor, a fost lipsa banilor şi a unui loc de muncă. Fratele mai mic al bărbatului l-a găsit ieri seară, în jurul orei 20.00, spânzurat de o conductă de apă, în baia locuinţei lor. A alertat poliţia, însă medicii nu au mai putut face nimic.

Fraţii Vereş locuiau singuri în apartamentul lor după ce mama a decedat, iar tatăl a hotărât să îşi pună capăt zilelor, în acelaşi mod. Cu atât mai uluitor este faptul că tot fratele cel mic şi-a descoperit şi tatăl în urmă cu 22 de ani.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite