Cluj: Profesorul universitar arestat în cazul „Mită la Bac” rămâne închis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul universitar Ilie Cornoiu, arestat în cazul fraudării examenului de bacalaureat din Cluj, va rămâne închis, întrucât judecătorii Curţii de Apel Cluj au respins, ieri, recursul făcut de el la o sentinţă a Tribunalului.

Curtea de Apel Cluj a judecat, ieri, recursul înaintat de Ilie Cornoiu, profesor la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca şi consilier judeţean, împotriva unei decizii a Tribunalului Cluj, care a respins o cerere de liberare provizorie sub control judiciar înaintată de acesta.

Ilie Cornoiu a cerut judecătorilor Curţii de Apel Cluj să fie lăsat în libertate pentru a-şi continua cercetarea la universitate şi pentru a-şi ajuta soţia şi mama. Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Cluj, Claudia Ilieş, instanţa a respins recursul lui Cornoiu, sentinţa fiind definitivă.

Ilie Cornoiu este acuzat că a primit mită 4.200 de euro pentru a ajuta 42 de candidaţi la examenul de bacalaureat să promoveze fraudulos examenul la Limba şi literatura română.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite