Cluj: „Prinţul” Cristea a aşteptat-o pe Bianca cu flori la aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşan, Daniela Crudu şi Dan Capatos, de la emisiunea „Un show păcătos“ i-au încurajat pe clujeni să se prindă în cel mai mare şnur uman de mărţişor, la Iulius Mall.

La acţiunea care a început în jurul orei 16.00 au participat peste 500 de oameni, o parte mărginindu-se doar să asiste. Cei care au dorit să se „înlănţuie“ au primit din partea organizatorilor tricouri albe şi roşii, pentru a simboliza şnurul mărţişorului şi au aşteptat startul acţiunii într-o zonă strict delimitată în curtea interioară a mal-ului, unde se aflau şi vedetele de la Antena 1, care au dat autografe şi s-au fotografiat cu fani.

Bianca Drăguşanu a fost susţinută din public de părinţii ei, veniţi special pentru acest eveniment de la Călan, judeţul Hunedoara. În plus, fostul ei iubit, fotbalistul Universităţii Cluj Adrian Cristea, poreclit „Prinţul”, a aşteptat-o cu flori la aeroport, „ca un adevărat gentleman“, după cum a precizat Drăguşanu. Cei doi nu au avut însă timp de altceva, pentru că Bianca şi ceilalţi membri ai echipei „Un show păcătos“ s-au grăbit să ajungă la Iulius Mall, având în vedere că la ora 18.00 aveau avion înapoi la Bucureşti.

VEZI AICI O GALERIA FOTO DE LA EVENIMENT

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite