Cluj: Prinde ultimele locuri libere de Revelion!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jumătate din cabanele din împrejurimile Clujului au fost deja închiriate pentru Sărbătorile de iarnă. Majoritatea ofertelor disponibile sunt pentru grupuri între 10 şi 20 de persoane, iar preţurile variază între 5.500 de lei şi 8.500 de lei pentru 5 nopţi de cazare.

Situată la aproximativ 80 km de Cluj-Napoca, comuna Beliş, este una dintre opţiunile celor care vor să închirieze o cabană de Sărbători. Atuurile zonei sunt lacul Beliş-Fântânele şi posibilitatea de a face drumeţii montane spre Valea Padişului, Padiş Iponor, Smida, Giorcuţa sau Doda Pilii.


Majoritatea ofertelor disponibile sunt pentru grupuri între zece şi douăzeci de persoane care trebuie să plătească sume între 5.500 de lei şi 8.500 de lei.
Pentru 5.500 de lei, preţ negociabil, clujenii pot închiria pe o perioadă de patru nopţi şi cinci zile, întreaga pensiune „Claudia", care are o capacitate de maximum 12 locuri. Aici, clienţii au libertatea de a-şi organiza singuri noaptea de Revelion.

Preţuri pentru toate buzunarele

Condiţii asemănătoare sunt la cabana „Trei Brazi", unde pentru acelaşi preţ de 5. 500 de lei, un grup de 10 persoane au la dispoziţie pentru Revelion un sejur de 4 nopţi şi 5 zile. La pensiunea „Ungur", care are 18 locuri, cazarea costă 8.500 de lei pentru 5 zile.

O altă opţiune pentru clujeni o reprezintă comuna Poieni, la 65 km, de Cluj-Napoca. Aici s-au construit de curând o pârtie de schi, baze sportive şi cabane noi. Pe lângă acestea, în zonă se află obiective turistice precum: Cetatea Poieni, vestigiile romane de la Poieni sau acumularea Drăgani. Puţine pensiuni de aici mai sunt disponibile.

Pentru un grup de peste 20 de persoane, pensiunea „Victoria", pune la bătaie 26 de locuri, unde pentru un sejur de 5 zile, clujenii trebuie să scoată din buzunar suma de 3.000 de euro, preţ negociabil. Pentru noaptea de Revelion, clienţii pot alege o masă festivă la restaurant sau să-şi organizeze singuri evenimentul de trecere dintre ani.

La pensiunea „Casa Bihoreană" se pot închiria locuri şi individual. Preţul este de 100 euro de persoană şi include o sală de mese pentru fiecare grup în parte, cazare şi posibilitatea ca fiecare să-şi organizeze noaptea de revelion după bunul său plac. Dintr-un total de 42 de locuri mai sunt disponibile 21.

Schi şi drumeţii la 40 km de Cluj-Napoca

La o distanţă de 40 km de Cluj-Napoca, comuna Mărişel este locul potrivit pentru clujenii pasionaţi de schi. Aici există două pârtii, una dintre ele amenajată în vara acestui an. În ciuda numărului mare de pensiuni deja ocupate, „Cabana Moţilor" pare să-i aştepte şi pe clujenii mai puţin hotărâţi. Costurile unui sejur de 5 zile se ridică la suma de 1.030 de lei de persoană. În această sumă clienţii vor avea incluse: cazarea şi petrecerea de revelion, care cuprinde masa festivă şi momente artistice.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite