Cluj: Primăria a amendat cu 6.000 de lei E.ON Gaz pentru lucrări neautorizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Cluj-Napoca a amendat, vineri, compania E.ON Gaz cu suma de 6.000 de lei, pentru executarea de lucrări neautorizate pe domeniul public, lucrări care nu erau semnalizate astfel încât puneau în pericol viaţa unor persoane.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Primăria Cluj-Napoca, viceprimarul Radu Moisin a surprins, în noaptea de joi spre vineri, echipe E. ON Gaz care realizau trei lucrări de intervenţie pe domeniul public, pentru niciuna nefiind achitată taxa specială impusă printr-o hotărâre a Consiliului Local, informează Mediafax.

„ Am dispus amendarea E.ON Gaz cu 6.000 de lei pentru lucrări neautorizate pe domeniul public, pentru că astfel de intervenţii, neanunţate, neavizate şi nesemnalizate pot pune viaţa unor clujeni în pericol. S-a dispus refacerea întregii zone afectate de lucrări. Numărul mare de spargeri pe care compania E.ON l-a realizat până acum ne face să ne gândim dacă politica de investiţii a acesteia este corelată cu starea reală a reţelei pe care o gestionează", a afirmat Moisin.

Reprezentanţii municipalităţii au precizat că E.ON Gaz a realizat, de la începutul anului, în Cluj-Napoca, „un număr impresionant de spargeri, ajungând deja la 301 intervenţii în urgenţă".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite