Cluj: Petrecere SF la trei ani de Midi (Recomandări de weekend)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii se pot distra în acest weekend în cadrul petrecerii aniversare a celui mai bine cotat club de muzică electronică din Ardeal sau pot urmări un spectacol de teatru undergound. Amatorii de muzică live pot asculta un concert al trupei Shukar Collective.

Midi împlineşte trei ani

Clubul Midi sărbătoreşte în această seară trei ani de la inaugurare. Cu această ocazie, clubul de muzică electronică va organiza o petrecere, cu tematică „Science Fiction”. Kid Chriss, Dan Andrei şi Move D, invitatul special al serii, vor fi responsabilii cu buna dispoziţie. Costumaţia în spiritul petrecerii este obligatorie. S.S.

Shukar Collective cântă la Cluj

Amatorii de muzică de cea mai bună calitate, îi pot asculta live pe muzicienii din trupa Shukar Collective mâine, de la ora 22.00, în Boiler Club, din Fabrica de Pensule. Shukar Collective este un grup muzical care combină muzica tradiţională romanes cu muzica electronică. Atmosfera la afterparty va fi întreţinută de DJ Vasile. Preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei. S.S.

Teatru de club

La Ţevi Pub continuă seria spectacolelor de teatru de club. Duminică, începând cu ora 19.30, Grupul de Iniţiativă Teatrală „Arca lui Noe” va pune în scenă spectacolul „O noapte furtunoasă”, după Ion Luca Caragiale. Spectacolul regizat de Alexandru Robert Nagy va dura aproximativ o oră. Preţul unui bilet de intrare este de 14 lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite