Peste 60 de filme de scurt şi lungmetraj, la Festivalul de Film Gay din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 60 de filme de scurt şi lungmetraj vor fi proiectate, începând de azi, la Festivalul internaţional "Serile filmului gay", care se desfăşoară la Cluj-Napoca. Intrarea la toate proiecţiile este liberă.

Potrivit organizatorului festivalului, Lucian Dunăreanu, în cadrul manifestării se promovează diversitatea şi multiculturalitatea.

"Peste 60 de filme de scurt şi lungmetraj vor fi proiectate, începând de luni, la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului «Serile filmului gay», manifestare care este una culturală şi în cadrul căreia se promovează diversitatea şi multiculturalitatea. Filmele prezintă situaţii de viaţă din peste 20 de ţări", a afirmat Dunăreanu.

Potrivit acestuia, România este reprezentată în festival cu filmul de scurtmetraj "Parastasul lui Viorel nu se mai ţine aici", o producţie 2010, în regia lui Lucian Ţion, dar şi cu un documentar despre parada gay din Viena, produs de timişoreanul Ovidiu Boţan.

Intrarea la filmele festivalului este liberă.

Festivalul "Serile filmului gay" va dura până în 17 octombrie. Festivalul de la Cluj este primul şi singurul din România cu tematică LGBT.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite