Cluj: Peste 150 de jandarmi vor asigura ordinea la Supercupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 150 de jandarmi vor asigura mâine măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Unirea Urziceni, contând pentru Supercupa României, care va avea loc pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Gruparea Mobilă de Jandarmi, cei peste 150 de jandarmi din cadrul grupării vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată stadionului.

Conform sursei citate, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot duce la producerea actelor de violenţă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Totodată, spectatorilor le este interzis să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Meciul dintre echipele CFR Cluj şi Unirea Urziceni, contând pentru Supercupa României, va avea loc mâine, de la ora 20.30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite