Cluj: O firmă din Sibiu va construi polivalenta cu 50 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a ales câştigătorul licitaţiei pentru execuţie a sălii polivalente de lângă stadion. Societatea desemnată câştigătoare este CON – A, care a propus să ridice clădirea în trei ani contra sumei de aproximativ 51 de milioane de lei fără TVA.

Potrivit legilor în vigoare, primăria a dat contractul celor care au îndeplinit condiţiile tehnice şi au oferit preţul cel mai scăzut. Licitaţia a avut loc în 19 noiembrie şi au depus oferte trei firme, toate promiţând să termine lucrarea în trei ani. Contracandidatele CON-A au fost Dapora (cu suma propusă de 88 milioane de lei) şi ACI (cu suma propusă de aproape 92 milioane de lei).

Conform proiectului, Sala multifuncţională va avea o capacitate de 7.109 locuri, un parking pe două nivele, precum şi spaţii anexe necesare, de la spaţii de alimentaţie publică, la cele exterioare de detentă. În privinţa clădirii, aceasta va avea trei zone relaţionate cu sala principală, respectiv o zonă VIP, o zonă a publicului şi o zonă a sportivilor.

Sala va permite montarea de diferite terenuri pentru mai multe sporturi, de la hockei, patinaj artistic şi sportiv, la baschet, handbal, gimnastică, scrimă, box, badminton, competiţii cu arcul, aikido, sau alte sporturi de sală.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite