Cluj: Înşelătorie cu aparatură electrocasnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a încercat să fugă cu un taxi, dar a fost prins
Tânărul a încercat să fugă cu un taxi, dar a fost prins

Un tânăr de 22 de ani din Cluj-Napoca a înşelat mai multe persoane, cărora le promitea ică poate cumpăra aparate electrocasnice la preţuri mai mici decât în magazin, pe numele firmei lui. Acesta reuşise să strângă 4.000 de lei de la cei păgubţi.

 În cele din urmă, două dintre persoanele înşelate au reuşit să ia urma tânărului, şi să-l dea pe mâna poliţiştilor. Aceştia au stabilit că, în cursul zilei de luni, Horaţiu A. a înşelat treei persoane, cărora le promisese că le face rost de aparatură electrocasnică, încasând suma de 4.000 de lei. În aceeaşi zi, tânărul, a încasat banii sub pretextul că poate cumpăra aparate electrocasnice la preţuri mici în numele firmei sale de la un magazin din cadrul unui centru comercial.

“A încasat banii de la P. Ovidiu şi M. Corneliu după care împreună s-au deplasat în incinta unui centru comercial, unde cei doi au fost lăsaţi să aştepte în fata magazinului. Tânărul a intrat în magazin unde a simulat o discuţie cu angajatii magazinului, după care a ieşit pe uşa din spate, s-a urcat într-un taxi şi a plecat într-o direcţie necunoscută”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj.

Dându-şi seama că au fost înşelaţi, cei doi l-au căutat pe Horaţiu A. în zona complexului studenţesc Observator, unde au bănuit că îl vor găsi, l-au observat într-un taxi şi au pornit în urmărirea lui, reuşind să-l oprească la Piaţa Mărăşti, unde a fost preluat de poliţişti.

Cu ocazia controlului corporal, s-a găsit asupra acestuia suma de 3000 lei si 250 Euro, prejudiciul fiind recuperat in totalitate. Tânărul este cercetat în libertate.
 


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite