Cluj: Hotelul Tulip Inn Sunny Hill, de vânzare. Se cer 6,5 milioane de euro, plus TVA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelul Tulip Inn Sunny Hill Cluj, clasificat la patru stele, a fost scos la vânzare cu 6,5 milioane de euro, plus TVA. Proprietarul unităţii de cazare, Eugen Tuşa, vrea să se concentreze pe cealaltă afacere a sa, respectiv transportul de marfă.

Hotelul, afiliat la lanţul Golden Tulip în anul 2007, are 50 de camere dotate cu aer condiţionat, acces gratuit la internet, dar beneficiază şi de saună, jacuzzi, şi săli de masaj şi fitness. Unitatea a fost deschisă în decembrie 2006, în urma unei investiţii de circa 5 milioane de euro.

„Vreau să vând hotelul pentru că mai avem o altă afacere şi vrem să ne concentrăm asupra ei. Este vorba de o firmă de transport rutier de marfă", a declarat Eugen Tuşa, informează Mediafax.

Potrivit proprietarului, hotelul a avut în luna martie un grad de ocupare de 60%, în aprilie - 50%, iar în primele două săptămâni din mai aproximativ 80% din numărul total de camere au fost ocupate. Hotelul mai dispune şi de un teren cu o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, dar şi de o parcare de 3.600 de metri pătraţi.

Compania olandeză Golden Tulip este o firmă privată de franciză care include circa peste 250 de hoteluri în 37 de ţări, majoritatea situate în centre urbane din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite