Cluj: Floreştiul, raiul hoţilor din apartamente - revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai importante titluri din presa locală
Cele mai importante titluri din presa locală

În presa locală de astăzi puteţi citi despre bilanţul prezentat ieri de primarul Sorin Apostu sau despre un program de responsabilitate socială desfăşurat în unităţile medicale. Mai puteţi citi o analiză a furturilor din comuna Floreşti sau despre cazul primarului din comuna Călăţele, arestat ieri pentru trafic de influenţă.

Executivul Primăriei Cluj-Napoca şi-a prezentat bilanţul pe 2009. Primarul Sorin Apostu şi-a prezentat ieri raportul de activitate pentru anul 2009. El a spus că în această perioadă, printre direcţiile prioritare în care s-a acţionat, se numără modernizarea şi repararea străzilor, monitorizarea şi fluidizarea traficului rutier în oraş, precum şi reducerea costurilor cu încălzirea şi apa caldă. Citiţi mai multe în Ziarul Făclia.

Televizoare şi computere pentru pacienţi. Programul "Sanatate cu generozitate", prin care 15 unitati medicale din Cluj au fost dotate cu aparatura electronica, a ajuns la final. 15 spitale clujene au primit televizoare si computere pentru dotarea unor spatii de recreere pentru persoanele care apeleaza pe termen lung la serviciile medicale. Articolul complet în Monitorul de Cluj

Floreştiul, raiul hoţilor din apartamente. Blocurile noi şi nelocuite din comuna-oraş au devenit o pradă uşoară pentru bande. Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj a anunţat că numărul furturilor din apartamentele nou construite s-a majorat cu 50% în luna noiembrie faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Dezvoltatorii imobiliari se tem de amploarea pe care a luat-o fenomenul, iar primarul Floreştiului le recomandă oamenilor să fie cu ochii în patru. Citiţi în Foaia Transilvană.

Primar pârât la DNA de protejaţii săi. Cariera de piatră de la Călăţele a fost fatală pentru cariera de primar a lui Petru Toadere, arestat ieri pentru trafic de influenţă. Primarul comunei Călăţele, Petru Toadere, a fost arestat preventiv, ieri, sub acuzaţia de trafic de influenţă. El a fost denunţat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) de patronii societăţii care exploatează cariera de piatră din localitate. Citiţi în Ziua de Cluj. Citiţi în Ziua de Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite