Cluj: Fabrica de bere Ursus are o siglă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii au ales noua identitate vizuală a viitoarei mini-unităţi de producţie a berii Ursus. Au existat trei variante de siglă, cea câştigătoare fiind aleasă cu peste 800 de voturi.


La Fabrica de bere Ursus au început lucrările de amenajare unei mini-unităţii de producţie care să ducă mai departe tradiţia fabricării de bere la Cluj, după ce Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller, a închis unitatea de producţie de aici. Pentru acest proiect, Ursus Breweries lucrează cu agenăţii şi specialişti din Cluj cum ar fi biroul de arhitectură Asiza pentru proiectare, 3D Studio pe partea de design interior şi Atelier pe partea de dezvoltare de comunicare comercială.

Fabrica de bere URSUS este un loc unic în portofoliul grupului la nivel european. Berea care se va produce aici nu va putea rfi găsită într-un alt loc, iar clienţii vor putea vedea, graţie unor pereţi de sticlă, întregul proces de fabricaţie.

Ursus Breweries a decis la sfârşitul anului trecut să închidă fabrica de bere din Cluj, înfiinţată în 1878, şi să disponibilizeze majoritatea angajaţilor. Cei care nu au fost încă disponibilizaţi se află în preaviz până în 1 aprilie. Planurile proprietarului, SABMiller, sunt de a construi în locul acesteia o mini-facilitate de producţie cu bere proaspătă, nepasteurizată.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite