Cluj: De azi se redeschid centrele de închiriere gratuită a bicicletelor. Află de unde poţi lua bicicletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Startul la pedalat ,,I’Velo” 2011 va fi dat la ora 10.00, la Sala Sporturilor, iar lansarea ,,StudentObike” 2011 va avea loc la ora 11.00 în parcarea Iulius Mall.

I'Velo 2011 Cluj-Napoca se desfăşoară în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, iar cele 135 de biciclete vor putea fi închiriate din faţa Sălii Sporturilor.

StudentObike 2011 Cluj-Napoca se desfăşoara şi în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Hatieganu”. Acest program pune la dispoziţia studenţilor 100 de biciclete, în doua centre poziţionate în complexul studenţesc Hasdeu şi în parcarea Iulius Mall.

Actualul sezon va fi deschis din martie până în noiembrie 2011, astfel:  ,,I’Velo”: în fiecare zi a săptămânii şi week-endului, între 10.00 - 18.00, iar ,,StudentObike” - de luni până vineri, între 9.00 - 17.00.

Bicicletele vor putea fi folosite gratuit atât în oraş, cât şi în campusul universitar, pe baza unui act de identitate şi pe durata a două ore - ,,I’Velo”, şi pe baza legitimatiei valabile de student şi a unui act de identitate, pe durata unei zile, în cazul "StudentObike”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite