Cluj: Administratorii de bloc cu certificatele la control

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Cluj-Napoca face un apel la cetăţenii municipiului care sunt membri ai unor asociaţii de proprietari să verifice actele de atestare a administratorilor, pentru că în această perioadă au expirat sute de certificate din lotul eliberat în urmă cu trei

Sute de administratori de imobil au certificatele de atestare expirate şi trebuie să reia cursurile de atestare pentru a putea continua să presteze astfel de servicii către asociaţiile de proprietari/locatari. Primăria municipiului Cluj-Napoca lansează un apel către cetăţenii municipiului, membri ai unor asociaţii de proprietari, condominii să verifice documentele în baza cărora este atestat administratorul cu care au contract şi să se asigure că acesta este legal valabil.

Deţinătorii certificatelor de atestare expirate sunt obligaţi să urmeze cursuri de atestare  organizate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca şi să susţină examenul de absolvire a acestora, precum şi pe acela pentru obţinerea Certificatului de atestare a calităţii de administrator de imobile, potrivit reglementărilor legale în vigoare. Perioada de înscriere şi de susţinere a examenelor este aprilie-iunie 2011. Cursurile sunt organizate pe sesiuni de câte două săptămâni, de luni până joi, între orele 16-18, pe patru module de specializare, iar în vinerea celei de-a doua săptămâni este organizată susţinerea celor două examene. În urma promovării acestora, absolvenţii vor primi o diplomă de absolvire a cursului de specializare şi un Certificat  de atestare a calităţii de administrator de imobile. Înscrierile se fac de luni până miercuri, între orele 8,30-16, joi 8,30-17,30 şi vineri între orele 8,30-14,30, la C.I.C. (Centrul de Informare a Cetăţenilor ), str. Moţilor nr. 7.

Posesorii certificatelor declarate nule de drept nu vor mai putea exercita funcţia de administrator de condominii, iar continuarea exercitării acesteia va fi sancţionată în conformitate cu prevederile legale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite