Cluj: A murit înjunghiat, la doar 40 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută, dispeceratul IPJ Cluj a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, pe raza comunei Negreni, judeţul Cluj, între mai multe persoane a avut loc o altercaţie, în urma căreia un bărbat de 40 ani a fost înţepat cu un cuţit.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul IPJ Cluj, sub coordonarea procurorului. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în cursul nopţii, între mai multe persoane a izbucnit un conflict generat de consumul excesiv de alcool. În urma altercaţiei, unul dintre bărbaţi i-a aplicat victimei o lovitură în picior cu un cuţit.

Din constatările preliminare ale medicilor legişti a reieşit faptul că moartea victimei ar fi survenit din cauza sângerării abundente în urma loviturii aplicate, corpul bărbatului fiind transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii.

În prezent, poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor suspecte şi stabilirea împrejurărilor în care s-a săvârşit fapta, urmând ca la finalizarea anchetei să fie propuse măsurile legale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite