Cluj: A murit călcat de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs ieri seară, în jurul orei 21.30.
Accidentul s-a produs ieri seară, în jurul orei 21.30.

Ieri seară, în jurul orei 21.30, lucrătorii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi cu privire la faptul că trenul accelerat 1766 care circula pe relaţia Timişoara - Iaşi,  în zona Fabricii Sanex, a accidentat mortal o persoană.

Poliţiştii au stabilit că trenul care circula pe relaţia Timişoara - Iaşi a surprins şi accidentat mortal un bărbat de aproximativ 45-50 ani, a cărui identitate nu a putut fi deocamdată stabilită.

Lucrătorii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj fac cercetări în vederea identificării bărbatului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Bărbatul decedat prezintă următoarele semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1,70 - 1,75 metri, greutate 80 - 85 kilograme, o cicatrice mai veche, în urma unei operaţii la umărul stâng, cu tijă metalică implantată. Bărbatul avea proteză dentară pe partea superioară. În momentul producerii accidentului, purta un pulover colorat, cu forme geometrice, pantaloni de catifea de culoare verde închis şi pantofi sport de culoare neagră.

Persoanele care pot da orice informaţie care să conducă la identificarea bărbatului sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite