Cluj: 200 de liceeni din toată ţara, studenţi pentru două săptămâni la UBB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia ediţie a proiectului educaţional Junior Summer University va debuta vineri la Cluj. 200 de elevi de clasa a XI-a din toată ţara vor urma timp de două săptămâni cursurile a 15 facultăţi din cadrul UBB.

Universitatea „Babeş-Bolyai” îşi va deschide porţile în această săptămână pentru 200 de elevi, absolvenţi ai clasei a XI-a, din toată ţara. A treia ediţie a proiectul educaţional „Junior Summer University” iniţiat de Organizaţia Studenţilor din Universitatea Babeş-Bolyai (OSUBB) se va desfăşura la Cluj, în perioada 15-29 iulie.

"Este foarte puţin probabil ca participanţii din prima ediţie a proiectului, care acum sunt studenţi, să fie tentaţi pe viitor să renunţe la facultate pe motiv că nu li se potriveşte, spre deosebire de elevii care nu au avut ocazia să testeze pe pielea lor conţinutul materiilor de care se vor lovi cel puţin 3 ani", se arată într-un comunicat emis de UBB.

Deschiderea oficială a proiectului va avea loc vineri, 16 iulie, de la ora 9, în  sala Auditorium Maximum.

Deşi caravana de promovare a proiectului a fost desfăşurată în 14 judeţe din ţară, cei care vor testa facultăţile clujene provin din toată ţara. Elevii şi-au exprimat în formularele de înscriere opţiunea de a aplica în acest an pentru 15 facultăţi din Universitatea „Babeş-Bolyai”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite