Cluj: 11 persoane, rănite într-un accident după lovirea unui microbuz ce transporta muncitori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 11 persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc, sâmbătă dimineaţã, în Cluj-Napoca, după ce un autoturism de teren a lovit un microbuz care transporta muncitori la fabrica Nokia.

Accidentul a avut loc după ce şoferul unui autoturism de teren care urca pe Calea Turzii, a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens lovind un microbuz care transporta muncitori la fabrica Nokia, a declarat Gina Pop, purtător de cuvânt al IPJ Cluj, citată de Mediafax. În urma impactului, 11 persoane au fost rănite, respectiv ambii conducători auto şi nouă muncitori, pasageri în microbuz.

Toate cele 11 persoane au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) 1 din Cluj-Napoca pentru investigaţii medicale, conform primelor informaţii toţi fiind răniţi uşor.

Potrivit aceleiaşi surse accidentul a avut loc din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, respectiv curbă şi carosabil alunecos.

Şoferul autoturismului care a intrat pe contrasens are 23 de ani şi a obţinut permisul de conducere în noiembrie 2009. În urma alcooltestului, poliţiştii au stabilit că acesta avea o îmbibaţie alcoolică de 0.67 miligrame în aerul expirat.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite