Cluj: „În Cluj şi-au pus amprenta mai multe etnii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „În Cluj şi-au pus amprenta mai multe etnii”
Cluj: „În Cluj şi-au pus amprenta mai multe etnii”

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Cluj.

Ada Constantinescu practică echitaţia de la vârsta de nouă ani, când a vizitat prima dată Baza de Echitaţie a Armatei. Sportul de performanţă l-a început în 2003, de când a participat la mai multe concursuri în ţară şi în străinătate.

Clujul frumos: „Îmi place că este un oraş în care s-au pus amprenta mai multe etnii şi are o personalitate anume. E un oraş mare, cu multă istorie şi cultură şi sunt multe lucruri de văzut”.

Clujul urât: „Nu-mi place explozia asta de blocuri oriunde. Nu există zone cu blocuri şi zone cu case, exact aşa cum s-a întâmplat şi aici, la baza hipică. Vine un om cu bani, vrea să-şi facă un bloc cu patru etaje şi să înghită tot ce-i în jur şi se poate. Deci nu există o regulă şi sunt prea multe deja. Clujului îi lipseşte foarte mult o centură de ocolire. Asta încurcă foarte mult circulaţia, e nebunie în oraş.”

Citeşte povestea Adei Constantinescu în „Adevărul de Seară”.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite