Cluj: Doi morţi pe şoselele din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 51 de ani şi-au pierdut, astăzi, viaţa în două accidente rutiere.

CITEŞTE ŞI:


Primul accident s-a produs azi-dimineaţă, în jurul orei 4.30, lângă localitatea Şaula. Un bărbat de 30 ani din localitatea Humocea, judeţul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 1 E 60, în afara localităţii Şaula, a adormit la volan, a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de o altă autoutilitară ce circula regulamentar din sens opus, ce era condusă de un bărbat de 41 ani domiciliat în localitatea Sângiorzu de Pãdure, judeţul Mureş.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei care a adormit la volan, dar şi rănirea gravă a unui pasager de 17 ani din autoutilitara care circula regulamentar. De asemenea, în urma impactului au fost rănite uşor alte două persoane, respectiv conducătorul autoutilitarei care circula regulamentar şi un pasager de 34 ani  din utilitara care a provocat accidentul. Circulaţia pe D.N.1 E 60 a fost blocată total pentru aproximativ o oră şi 30 minute. 

Cel de-al doilea incident s-a petrecut în centrul municipiului Cluj-Napoca, pe Calea Moţilor, în jurul orei 10.10.  Potrivit IPJ Cluj, o femeie de 51 ani, fiind angajată neregulamentar în traversarea străzii Calea Moţilor din municipiul Cluj-Napoca, prin loc nepermis, ajunsă la mijlocul părţii carosabile s-a întors, fiind surprinsă şi accidentată grav de un autoturism condus de un bărbat de 26 ani din judeţul Alba, care circula regulamentar pe banda a doua. În urma leziunilor suferite, femeia a decedat la UPU 1.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite